Szerkesztő

Szakdolgozat és diplomamunka nyomtatása és kötése 1 órán belül!

Az elkészült szaldolgozatot helyben nyomtatjuk és kötjük. Terheltségtől függően akár 1 óra alatt is!


Diploma és szakdolgozatkötés olcsón, szakszerűen!

A bőrhatású kötést diplomamunkák, szakdolgozatok és fontosabb iratokhoz ajánljuk. Az arany feliratok többféle elrendezésben és méretben rendelhetőek. Terheltségtől függően 1 órás és az 1 napos határidővel tudjuk vállalni a kötési munkát. Az acélgerincnek hála, a bekötött szakdolgozat/diplomamunka rendkívül strapabíró és esztétikus lesz.


A mechanikus (tehát nem ragasztott) kötésnek hála a könyvkötés nagyon rövid határidővel bekötésre kerül! A gerinc bontható, így ha szükség van új lapok behejezésére, nem szükséges újrakötni az egész dokumentumot!


A kötés alapára magában foglalja az elő-, illetve hátlapot, a gerincet valamint a 3+1 aranyozott, mélynyomott feliratot és 1 napos határidőt. Az alapon kívül választható extrák továbbá: 1 órás határidő, beragasztható cd-tok, gerinc bővítés (mellékletek behelyezésére), további aranyozott sorok, gerincfelirat, prémium papír, cd-re írás.


A dolgozatot érdemes PDF formátumban hozni, ezzel elkerülhetőek a különböző szövegszerkesztő-verziók közötti kompatibilitási hibák.

Online szakdolgozat megrendelés

Spórolja meg a sorban állás idejét! Cégünk új szolgáltatása, egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a dolgát. Állítsa be a szakdolgozat feliratait, majd töltse fel dokumentumait és mi kinyomtatjuk, bekötjük, Önnek csak át kell vennie!Töltse ki az alábbi adatlapot majd küldje el megrendelését.
A feltöltés a file méretétől függően hosszabb időt is igénybe vehet, ezért kérjük, minden esetben várja meg az oldal által küldött válaszablakot!


A megrendelő adatai

Az Ön neve:
E-mail címe:
Telefonszáma:  


Elrendezés kiválasztása

Népszerű sablonok:


Új szövegrészlet hozzáadása

Szöveg mérete:

Még 0 hely maradt.

Az egeret vigye a módosítandó szöveg felé, majd fogd-és vidd módszerrel húzza megfelelő helyre. A szöveg fölött megjelenő ikonokkal szerkesztheti, megváltoztathatja a méretét, vagy törölheti a szövegrészt.


Gerinc felirat - Hagyja üresen, ha nem kéri!
Még 0 hely maradt.


Határidő
Egy órán belül
Másnapra (+24 óra)
Feltöltés és megjegyzések
Sms értesítés:
Példányszám:
Megjegyzés:

PDF file-ok feltöltése:
Több file-t is kiválaszthat!
A szakdolgozatot itt szeretném átvenni:
Megrendelés véglegesítése
Ellenőrző kód (csak a 3 fekete karakter): captcha image

 

 

 

Cégünk a megadott adatokat szigorúan bizalmasan kezeli, azt 3. félnek nem adja ki, valamint az információkat csak és kizárólag saját szolgáltatásainak fejlesztésére használja fel.

Szakdolgozatkötéssel kapcsolatos áraink:

Kötés 1 napos vállalással: 2000 Ft Kötés 1 órás vállalással: 2500 Ft Plusz sor: 300 Ft
Gerinc felirazotás: 1000 Ft
Beragasztható cd-tok: 300 Ft Prémium minőségű papír: 12 Ft Gerinc bővítés (mellékletek behelyezéséhez: 300 Ft
A nyomtatás ára függ az oldalak számától, színes oldalaid mennyiségétől, és a választott papírtól. Kérdéseiddel hívd azt az üzletet, ahol át szeretnéd venni szakdolgozatodat.